Kassasysteem kapsalon

De basis van Mijn Salon wordt gevormd door het kassasysteem.

Wij hebben inmiddels meer dan 30 jaar ervaring met alles wat er voor nodig is om een uiterst vriendelijke kassa voor de kapper te maken.

Een kassasysteem voor de kapsalon moet logisch en overzichtelijk zijn. Zo is het kassasysteem van Mijn Salon geschikt voor een touchscreen en kun je bijvoorbeeld je eigen kassagroepen maken. Hierdoor kun je handig alles bij elkaar zetten, wat bij elkaar hoort. Dus bijvoorbeeld alle snitbehandelingen bij elkaar en alle kleurbehandelingen bij elkaar etc..

Ook kun je in de kapsalon te maken hebben met de praktijk dat er meerdere mensen behandelingen aan 1 klant hebben gedaan. Voor management doeleinden wil je later wel kunnen zien wie voor welke omzet verantwoordelijk is, maar in het kassasysteem zorgt Mijn Salon ervoor dat je dat super eenvoudig kan verwerken.

Ook hebben wij gezorgd dat je vanuit de kassa rechtstreeks naar de klantenfiche kan of naar de agenda. Sowieso sluit de kappersagenda van Mijn Salon naadloos aan op het kassasysteem van Mijn Salon.

Kassasysteem Pos Touchscreen

Mijn Salon uitproberen of meer weten?

In de Cloud

Het kassasysteem van Mijn Salon draait in de Cloud.

Niet zoals wij vaak zien op een vaag eigen servertje, maar op het meest professionele hostingsplatform dat internationaal beschikbaar is. Hiermee is de beveiliging en de uptime garantie van zeer hoog niveau. Door het werken in de Cloud kan je er dus overal bij en hoef je niet meer perse in de salon zelf aanwezig te zijn. Bovendien worden updates centraal voor jou verzorgd en is de back-up automatisch goed geregeld.


Kassabonprinter en kassalade

Met een kassabonprinter en een elektronische kassalade en eventueel een barcodescanner heb je je kassasysteem perfect voor elkaar.

Ook is het bancontact van CCV gemakkelijk te koppelen aan het kassasysteem, waardoor je pinapparaat gevoed wordt vanuit de kassa en daarmee eventuele foutaanslagen op de pinterminal verdwijnen.


Alles in 1 pakket

Zoals gezegd werkt het kassasysteem van Mijn Salon nauw samen met de Mijn Salon kappersagenda.

Deze vergaande integratie gaat verder, want door de kassa kom je uiteindelijk tot een einde dagstaat, weekstaat of kwartaalstaat en wordt automatisch het kasboek gevuld. Het kasboek kan op haar beurt weer geëxporteerd worden ten behoeve van de boekhouding. Het kassasysteem werkt ook nauw samen met het voorraadbeheer, urenregistrate van medewerkers, managementrapportages etc...

Kortom, het kassasysteem van Mijn Salon is een uiterst professionele tool die zorgt voor veel gemak, efficiëntie en financieel gewin. Bovendien creëert het de basis voor tal van andere mogelijkheden.

Mijn Salon uitproberen of meer weten?