Beautysalon software

Ben je op zoek naar beautysalon software, dan stellen we ons graag aan jou voor. Wij zijn Mijn Salon en wij zijn er voor jou en jouw beautysalon, met onze beautysalonsoftware nemen we jou het werk uit handen.

Mijn Salon is het nieuwste software programma voor de beautysalon. Ben je eigenaar van een beautysalon, dan is onze software gemaakt voor jou. Geheel volgens de laatste technologie. Dit betekent dat je altijd en overal ter wereld bij je programma kan, nooit meer updates hoeft te installeren en niet langer bezorgd hoeft te zijn over je back-up.

Juist door gebruik te maken van deze nieuwste technieken, zijn er allerlei slimme extra’s mogelijk. Bijvoorbeeld een koppeling van je beautysalonsoftware naar je Smartphone. Op je Mijn Salon Ondernemers App heb je zo al jouw klanten bij de hand en kun je direct een afspraak maken, checken of verzetten.

Online reservatie­

Laat je het boeken van een afspraak liever aan de klant over? Ook dat kan.

Met de online reservatie optie kan een klant via jouw site of via de Mijn Salon Consumenten App zelf een afspraak maken. Uiteraard zorgen ervoor wij dat je direct geïnformeerd wordt. Maar het programma gaat verder, een koppeling met allerlei handige nationale databases (postcodes, adressen, huisartsen, apotheken), integratie van een spaarprogramma, directe facturatie etc.. zijn slechts enkele voorbeelden.

ipad Beautysalon Software agenda

Overal

Al je gegevens zijn overal en altijd 'up-to-date' beschikbaar

Agenda

Je hebt altijd een perfect agenda overzicht

Makkelijk

De software is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Tijd besparen

Je zult veel tijd besparen op je administratie

Automatisch

Je kunt allerlei berichten automatisch laten versturen

Alle devices

Geschikt voor pc, Mac, tablet en Chromebook. Ook zijn er apps voor smartphone