Kassasysteem Kapsalon

De basis van het professionele kappersprogramma Mijn Salon wordt gevormd door het kassasysteem.

Wij hebben inmiddels meer dan 30 jaar ervaring met alles wat er voor nodig is om een uiterst vriendelijke kassa voor de kapper te maken. Een kassasysteem voor de kapsalon moet logisch en overzichtelijk zijn. Zo is het kapsalon kassasysteem van Mijn Salon geschikt voor een touchscreen en kun je bijvoorbeeld je eigen kassagroepen maken. Hierdoor kun je handig alles bij elkaar zetten, wat bij elkaar hoort. Dus bijvoorbeeld alle knipbehandelingen bij elkaar en alle kleurbehandelingen bij elkaar etc..

Ook kun je in de kapsalon te maken hebben met de praktijk dat er meerdere mensen behandelingen aan 1 klant hebben gedaan. Voor management doeleinden wil je later wel kunnen zien wie voor welke omzet verantwoordelijk is, maar in het kassasysteem zorgt Mijn Salon ervoor dat je dat super eenvoudig kan verwerken. Ook hebben wij gezorgd dat je vanuit de kassa rechtstreeks naar de kaartenbak van de klant kan of naar de agenda. Sowieso sluit de kappersagenda van Mijn Salon naadloos aan op het kassasysteem van Mijn Salon.

Maar de functionaliteit gaat verder...

Naast bovenstaande functionaliteit, zitten er nog veel meer handige functies in.

 • In de Cloud

  Het kassasysteem van Mijn Salon draait in de Cloud. Niet zoals wij vaak zien op een vaag eigen servertje, maar op het meest professionele hostingsplatform dat internationaal beschikbaar is. Hiermee is de beveiliging en de uptime garantie van zeer hoog niveau. Door het werken in de Cloud kan je er dus overal bij en hoef je niet meer perse in de salon zelf aanwezig te zijn. Bovendien worden updates centraal voor jou verzorgd en is de back-up automatisch goed geregeld.

 • Alles in 1 pakket

  Deze vergaande integratie gaat verder, want door de kassa kom je uiteindelijk tot een einde dagstaat, weekstaat of kwartaalstaat en wordt automatisch het kasboek gevuld. Het kasboek kan op haar beurt weer geëxporteerd worden ten behoeve van de boekhouding. Het kassasysteem werkt ook nauw samen met het voorraadbeheer, urenregistrate van medewerkers, managementrapportages etc… Kortom, het kassasysteem van Mijn Salon is een uiterst professionele tool die zorgt voor veel gemak, efficiëntie en financieel gewin. Bovendien creëert het de basis voor tal van andere mogelijkheden.

 • Kassa via iPad

  Heb je geen ruimte voor een balie of wil je mobiel zijn, dan is het ook mogelijk de kassa via jouw Ipad te bedienen. Zou je dat combineren met de optie bon per e-mail kun je alles, inclusief de kassabon, op je Ipad afhandelen.

 • Kassabonprinter en kassalade

  Met een kassabonprinter en een elektronische kassalade en eventueel een barcodescanner heb je je kassasysteem perfect voor elkaar. Ook is de pinterminal van CCV gemakkelijk te koppelen aan het kassasysteem, waardoor je pinapparaat gevoed wordt vanuit de kassa en daarmee eventuele foutaanslagen op de pinterminal verdwijnen.

 • Betalen met je mobiel via Payconiq

  Payconiq zit als betaalwijze volledig in MijnSalon geïntegreerd, je hebt voor deze moderne betaalmethode dus ook geen pinterminal nodig. In de salon kan een klant dan met zijn mobiele telefoon betalen, door het scannen van een QR-code.

 • Kassa gekoppeld aan ondernemers App

  Ben je even niet op de zaak, maar wil je toch weten hoe het gaat? Dat kan, de gratis ondernemers app zit gekoppeld aan je kassa in de salon. Dit betekent dat je dus altijd en overal kan zien wat de omzet tot op dat moment is.

Salonhardware­

Al ruim 25 jaar levert Mijn Salon naast de software ook de bijbehorende hardware voor jouw kapsalon.

In een salon heeft een computer veel te lijden, er wordt vaak gewerkt met oliën, chemicaliën, verf of gel, welke deels in contact komt met de hardware. Bij de bepaling van het assortiment computers en rand­apparatuur is kwaliteit en daarmee duur­zaam­heid, altijd beslissend geweest. Dit heeft tot gevolg dat Mijn Salon computers een ongekend lange levensduur hebben.

Jij vertrouwt 5 tot 6 dagen per week gedurende 8 uur of meer per dag op onze apparatuur en daarom zullen we nooit voor onzekere kwaliteit kiezen. Toch willen wij jou een allround tevreden gevoel bezorgen, hetgeen dus ook een aantrekkelijke prijs betekent.

Of het nu gaat om een kassa systeem, kassalade, bonprinter, bar­code­scanner of verbruiksartikelen als kassabonrollen of pinrollen, Mijn Salon heeft alle inkoop gebundeld en hierdoor uitstekende afspraken kunnen maken bij haar leveranciers.


Slide Mijn Salon Hardware - Agenda Mijn Salon Hardware - Agenda Mijn Salon Hardware - Agenda Mijn Salon Hardware - Agenda Mijn Salon Hardware - Agenda Mijn Salon Hardware - Agenda Mijn Salon Hardware - Agenda

Overal

Al je gegevens zijn overal en altijd 'up-to-date' beschikbaar

Agenda

Je hebt altijd een perfect agenda overzicht

Makkelijk

De software is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Tijd besparen

Je zult veel tijd besparen op je administratie

Automatisch

Je kunt allerlei berichten automatisch laten versturen

Alle devices

Geschikt voor pc, Mac, tablet en Chromebook. Ook zijn er apps voor smartphone