Gratis salon software

Gratis Kapperssoftware

Ben je op zoek naar gratis kapperssoftware voor jouw salon, dan stellen we ons graag aan jou voor.

Wij zijn Mijn Salon en wij zijn er voor jou en jouw salon. Ook met onze gratis kapperssoftware (inclusief app) ervaar je direct het gemak van professionele salon software.

Mijn Salon is het nieuwste cloud software programma voor kappers, kapsalons en kapsalon eiegenaren. Ben je eigenaar of van een kapsalon, dan is onze professionele kapperssoftware gemaakt voor jou. Geheel volgens de laatste technologie. Dit betekent dat je altijd en overal ter wereld bij je programma kan, nooit meer updates hoeft te installeren en niet langer bezorgd hoeft te zijn over je back-up.

Gratis­ versie

Naast diverse betaalde versies, is er zowel voor de ZZP-er als de kapsalon met medewerkers een gratis versie beschikbaar.

In deze gratis kapperssoftware is een handige agenda beschikbaar, waar je op overzichtelijke wijze je afspraken in kan verwerken. Naast deze slimme agenda is het ook mogelijk om je klantgegevens digitaal te bewaren en kan je ook een klantenkaart koppelen aan de klant.

Natuurlijk kunnen we voor nog veel meer gemak zorgen en is deze functionaliteit naar hartenlust uit te breiden. Voor een overzicht ga naar tarieven.

Overal

Al je gegevens zijn overal en altijd 'up-to-date' beschikbaar

Agenda

Je hebt altijd een perfect agenda overzicht

Makkelijk

De software is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Tijd besparen

Je zult veel tijd besparen op je administratie

Automatisch

Je kunt allerlei berichten automatisch laten versturen

Alle devices

Geschikt voor pc, Mac, tablet en Chromebook. Ook zijn er apps voor smartphone