Kassasysteem Kapsalon iPad

Ben je op zoek naar een iPad kassasysteem voor jouw kapsalon, dan stellen we ons graag aan jou voor.

Wij zijn Mijn Salon en wij zijn er voor jou en jouw kapsalon. Met onze kapsalon software op de iPad ervaar je direct het gemak van professionele salon software.

Mijn Salon is het nieuwste software programma voor kapsalons. Ben je eigenaar van een kapsalon, dan is onze software gemaakt voor jou. Geheel volgens de laatste technologie. Dit betekent dat je altijd en overal ter wereld bij je programma kan, nooit meer updates hoeft te installeren en niet langer bezorgd hoeft te zijn over je back-up. Ook betekent het dat het kassasysteem voor de kapsalon te bedienen is met een Ipad.

Juist door gebruik te maken van deze nieuwste technieken, zijn er allerlei slimme extra’s mogelijk. Bijvoorbeeld een koppeling van je kapsalon software naar je Smartphone. Op je Mijn Salon Ondernemers App heb je zo al jouw klanten bij de hand en kun je direct een afspraak maken, checken of verzetten.

Kassasysteem Kapsalon iPad

Nog meer voordelen

Bekijk hier alle handige functies

 • Gemakkelijke kassa

  De kassa is met groepen gemakkelijk naar eigen inzicht in te richten. Ook kun je deze met een touchscreen bedienen waarmee het nog gemakkelijker wordt. Vanuit de kassa kan je ook snel klantgegevens raadplegen, naar de agenda gaan etc..

 • Handige consumentenapp voor het maken van afspraken

  Het maken van afspraken voor jouw klanten wordt natuurlijk pas echt gemakkelijk, als je hiervoor een klanten app hebt. Deze app hebben we voor jou in huis, waardoor jouw klanten direct afspraken kunnen maken, raadplegen en desgewenst ook zelf kunnen wijzigen.

 • Registratie van alle klantgegevens

  Naast uitgebreide mogelijkheden voor het vastleggen van algemene klantgegevens, zijn er afhankelijk van het type salon en de soort behandelingen die worden uitgevoerd diverse specifieke klantfiches ontwikkeld. Naast kleur of permanentkaarten voor de kapsalon, kan je hierbij denken aan speciale klantfiches voor huidverbetering, (medisch) pedicure, IPL, nagels, afslanken etc.. Dus ook als je een massagepraktijk hebt, tanden bleekt of een waxing bar runt, het programma is zo in te stellen dat het prima aansluit.

 • Automatisch verzenden van e-mail of sms

  Het niet komen opdagen van een klant, kost serieus geld. Dit wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Daarom is zijn er diverse berichten volledig automatisch te verzenden. Hier hoef je dus niks voor te doen. Je kan hierbij denken aan afspraakherinneringen, afspraakbevestigingen, felicitaties, uitnodigingen etc..

Overal

Al je gegevens zijn overal en altijd 'up-to-date' beschikbaar

Agenda

Je hebt altijd een perfect agenda overzicht

Makkelijk

De software is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Tijd besparen

Je zult veel tijd besparen op je administratie

Automatisch

Je kunt allerlei berichten automatisch laten versturen

Alle devices

Geschikt voor pc, Mac, tablet en Chromebook. Ook zijn er apps voor smartphone